Η Ellen Pompeo επιστρέφει για την 20η σεζόν του Grey’s Anatomy!

Ellen-Pompeo-250x250.png

Όπως φαίνεται, μετά την αποχώρησή της από τη σειρά έπειτα από 18 κύκλους, η Ellen Pompeo επιστρέφει για την 20η σεζόν του Grey’s Anatomy.

Συγκεκριμένα η νέα σεζόν του Grey’s Anatomy θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου του 2024 στο ABC και στο τρέιλερ του 20ου κύκλου ξεκινάει με την Pompeo να ρωτάει ως Meredith «Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω;».

Ενώ η σκηνή αμέσως αλλάζει και μπαίνει το πλάνο των ειδικευόμενων χειρουργών που ετοιμάζονται για μια νέα μέρα και τη Miranda Bailey να της φωνάζει «Τι περιμένεις; Πάμε».

Ωστόσο, το Grey’s Anatomy θα έχει σημαντικές αλλαγές, αφού η 20η σεζόν θα είναι η πρώτη που δεν θα περιλαμβάνει την Ellen Pompeo ως μόνιμο μέλος της σειράς.

Μάλιστα, η ηθοποιός είχε ήδη μειωμένο ρόλο στη 19η σεζόν, αλλά θα παραμείνει ως εκτελεστική παραγωγός της σειράς εκτός από το ότι ακούγεται στη αρχή και το τέλος κάθε επεισοδίου.

Παρόλα αυτά, η Ellen Pompeo δεν είναι η μόνη που θα λείψει από τους θαυμαστές στην επόμενη σεζόν, αφού τον Μάρτιο η Kelly McCreary που ανέλαβε τον ρόλο της ετεροθαλούς αδελφής της Meredith, Maggie Pierce, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Grey’s Anatomy, αφού έγινε βασικό μέλος της σειράς στην 11η σεζόν.

https://www.youtube.com/watch?v=cCazv4A6-Qw&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.lifo.gr%2F&feature=emb_title