Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα της Νίκης Λυμπεράκη μετά την αποχώρηση της από το Open

Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα της Νίκης Λυμπεράκη μετά την αποχώρηση της από το Open

Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση του Open, η Νίκη Λυμπεράκη αποχαιρέτησε τον σταθμό μετά από δύο χρόνια συνεργασίας.

«Τελευταίο δελτίο στο Open για μένα το αποψινό. Εδώ κλείνει ο πιο ενδιαφέρων ως τώρα κύκλος της επαγγελματικής μου ζωής, μετά από δύο πολύ έντονα χρόνια. Για τη δουλειά που κάναμε στο Open νιώθω περήφανη. Όχι μόνο για τη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης, αλλά, πάνω από όλα, για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Οφειλόμενες ευχαριστίες λοιπόν σε όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς, στη διεύθυνση και στη διοίκηση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες όμως χρωστάω και στην ιδιοκτησία για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι βέβαια η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας! Καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα του #Open μέσα από την καρδιά μου, καλές διακοπές και να προσέχετε», έγραψε η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από το Open.

Ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret, η Νίκη Λυμπεράκη βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ, όχι όμως για το Δελτίο Ειδήσεων αλλά για μια εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή με σημαντικούς καλεσμένους.

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση στη Νίκη Λυμπεράκη, αφού αρκετοί εισηγούνται στο δίδυμο Ζούλια – Γαμπρίτσου την προώθηση ενός πιο έμπειρου στελέχους, με «γωνίες» στον λόγο του και διαχρονική επιρροή, που εκτός των άλλων θα μπορούσε να χρωματίσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.