Το “ευχαριστώ και το συγκινητικό “αντίο” του David Schwimmer στον Matthew Perry: «Με κάνει να χαμογελάω και να θρηνώ ταυτόχρονα»

Το "ευχαριστώ και το συγκινητικό "αντίο" του David Schwimmer στον Matthew Perry: «Με κάνει να χαμογελάω και να θρηνώ ταυτόχρονα»

Σοκ και θλίψη σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα, από την ημέρα που ο ηθοποιός πέθανε, τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα αποχαιρετισμού από φίλους και συνάδελφους του, μέχρι θαυμαστές της σειράς “Friends” και του ιδίου.

Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να του πουν “αντίο” και δημόσια στον Matthew Perry, ήταν και o David Schwimmer που δούλεψε μαζί του για 10 season στην σειρά του NBC.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός 15 μέρες μετά την κοινή δήλωση που έκανε με τους Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow και Jennifer Aniston, μοιράστηκε με τος followers του στο instagram μια φωτογραφία με τον “Chandler” και τον “Ros”.

«Matty, σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό χρόνο και την ερμηνεία σου. Θα μπορούσες να πάρεις μια απλή γραμμή από το σενάριο και να την κάνεις όπως θες εσύ, με αποτέλεσμα να βγει τόσο εντελώς πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εκπλήσσει.

Και είχες καρδιά. Ήσουν γενναιόδωρος και τη μοιράστηκες μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι ξένους. Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου.

Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να θρηνώ ταυτόχρονα. Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω και να λες “Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα σύννεφα;”», έγραψε ο Schwimmer στο συγκινητικό κείμενο για τον συνάδερφό και φίλο του.