Συγκινεί η ανάρτηση της Lisa Kudrow για τον Matthew Perry: «Σ’ ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος»

Συγκινεί η ανάρτηση της Lisa Kudrow για τον Matthew Perry: «Σ' ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος»

Σοκ και θλίψη σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 54 ετών, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα, από την ημέρα που ο ηθοποιός πέθανε, τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα αποχαιρετισμού από φίλους και συνάδελφους του, μέχρι θαυμαστές της σειράς “Friends” και του ιδίου.

Ωστόσο, ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να του πουν “αντίο” και δημόσια στον Matthew Perry, ήταν και η Lisa Kudrow που δούλεψε μαζί του για 10 season στην σειρά του NBC.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός 15 μέρες μετά την κοινή δήλωση που έκανε με τους Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer και Jennifer Aniston, μοιράστηκε με τος followers της στο instagram μια φωτογραφία με τον “Chandler” και τον “Phoebe”.

«Στο “Πυροβόλησε τον πιλότο”, τα “Φιλαράκια” και αμέσως μετά, βρεθήκαμε στο Upfronts του NBC. Μετά… Μας πρότεινες να παίξουμε πόκερ και το έκανες τόσο διασκεδαστικό, ενώ αρχικά δεθήκαμε. Σ’ ευχαριστώ γι’ αυτό. Σε ευχαριστώ που με έκανες να γελάσω τόσο πολύ με κάτι που είπες, που οι μύες μου πονούσαν και τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό μου κάθε μέρα. Σ’ ευχαριστώ για την ανοιχτή καρδιά σου σε μια σχέση με έξι τρόπους που απαιτούσε συμβιβασμούς.

Και πολλές “συζητήσεις”. Σ’ ευχαριστώ που εμφανιζόσουν στη δουλειά, όταν δεν ήσουν καλά και μετά, ήσουν εντελώς λαμπρός. Σ’ ευχαριστώ για τα καλύτερα 10 χρόνια που μπορεί να έχει κάποιος. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες. Σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα για την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μέσα από τη γνωριμία μου μαζί σου. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο που πέρασα μαζί σου, Μάθιου», έγραψε η Lisa στο συγκινητικό κείμενο για τον συνάδερφό και φίλο της.