Το αστείο του Eddie Murphy για το χαστούκι του Will Smith στα Oscar

Το αστείο του Eddie Murphy για το χαστούκι του Will Smith στα Oscar

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα 80α Golden Globe στο ξενοδοχείο στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Ενώ μεταξύ των νικητών της βραδιάς ήταν και ο Eddie Murphy που ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του Cecil B DeMille.

Μάλιστα, ο θρυλικός κωμικός δεν έχασε την ευκαιρία να “κοροϊδέψει” τον Will Smith για το διαβόητο χαστούκι στην τελετή των Oscar, αφήνοντας το κοινό ξεκαρδισμένο στα γέλια.

Συγκεκριμένα στη διάρκεια της ομιλίας του, o Eddie Murphy θυμήθηκε την επική στιγμή που ο Will Smith όταν ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον παρουσιαστή Chris Rock παγώνοντας το κοινό και φρόντισε να υπενθυμίσει τον κόσμο το εκπληκτικό χιούμορ του.

«Πλήρωνε τους φόρους σου, κοίτα τη δουλειά σου και κράτα το όνομα της γυναίκας του Will Smith μακριά από το γ@#$%νο στόμα σου», είπε o Eddie Murphy στο τέλος της ομιλίας και μοιράστηκε τρεις απλές συμβουλές για να απολαύσει κάποιος μία μακροχρόνια καριέρα.

To Cecil B DeMille είναι μια τιμητική Χρυσή Σφαίρα που απονέμεται κάθε χρόνο από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλυγουντ, για την εξαιρετική συμβολή στον κόσμο της ψυχαγωγίας.