Ο Kevin Costner αποκάλυψε το λόγο που δεν βρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες και δεν παρέλαβε το βραβείο του

Ο Kevin Costner αποκάλυψε το λόγο που δεν βρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες και δεν παρέλαβε το βραβείο του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα 80α Golden Globe στο ξενοδοχείο στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Ενώ μεταξύ των νικητών της βραδιάς ήταν και ο Kevin Costner που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερος ηθοποιός σε τηλεοπτική σειρά – δράμα για την σειρά Yellowstone.

Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν κατάφερε να παραστεί στην τελετή απονομής, λόγο των ισχυρών καταιγίδων που έπληξαν την Νότια Καλιφόρνια και συγκεκριμένα τη Σάντα Μπάρμπαρα, με αποτέλεσμα ο ίδιος και η σύζυγός του να εγκλωβιστούν εκεί.

Μάλιστα, μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε ο Kevin Costner στο Twitter, ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορούσαν να δώσουν το «παρών» με τη γυναίκα του, Christine Baumgartner.

«Γεια σε όλους. Κοιτάξτε, συγγνώμη σε όσους μπορεί να έχουν συντονιστεί για να παρακολουθήσουν τις Χρυσές Σφαίρες – η Κρις και εγώ δεν θα είμαστε εκεί.

Χθες έπρεπε να βγάλουμε τα παιδιά έξω από το σχολείο στη Σάντα Μπάρμπαρα. Αυτή είναι η δεύτερη φορά μέσα σε πέντε χρόνια που ο αυτοκινητόδρομος έχει πλημμυρίσει, βρεθήκαμε στη λάθος πλευρά της πόλης και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε χθες το βράδυ.

Κανείς δεν είναι πιο λυπημένος από εμάς που δεν μπορούμε να είμαστε εκεί στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Η Κρις είχε ένα όμορφο φόρεμα, ανυπομονούσα να βαδίσω στο κόκκινο χαλί μαζί της», είπε ο ηθοποιός.

Ενώ το τρόπαιό του Kevin Costner παρέλαβε για εκείνον η παρουσιάστρια, Regina Hall.