Η Jada Pinkett Smith αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον Will Smith εδώ και 7 χρόνια

Η Jada Pinkett Smith αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον Will Smith εδώ και 7 χρόνια

Συνέντευξη στο περιοδικό «People», παραχώρησε η Jada Pinkett Smith και μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες για τη σχέση της με τον Will Smith.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος, μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η ίδια και ο σύζυγός της βρίσκονται σε διάσταση τα τελευταία επτά χρόνια.

Μάλιστα, όταν η Jada Pinkett Smith ρωτήθηκε για την κατάσταση του γάμου τους, απάντησε: «Ακόμα προσπαθούμε να το ξεκαθαρίσουμε».

Ενώ στη συνέχεια η ηθοποιός αποκάλυψε ότι κατά τη στιγμή της απονομής των βραβείων Oscar το 2022, όταν ο Will χαστούκισε τον Chris Rock, είχαν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια.

«Έχουμε κάνει πραγματικά βαριά δουλειά μαζί. Απλά έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα βρούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς», πρόσθεσε η Jada Pinkett Smith.

Όσο για τα παιδιά της, η ηθοποιός τα επαίνεσε για το πώς τη βοήθησαν να μεγαλώσει, λέγοντας: «Τα παιδιά μου, είναι μικροί γκουρού. Μου έχουν διδάξει μια βαθιά αίσθηση αυτοαποδοχής».

Να πούμε πως το ζευγάρι έχει μοιραστεί αρκετές φορές λεπτομέρειες για τις μη παραδοσιακές απόψεις τους για το γάμο τους.