Το “αντίο” του Γιώργου Τσαλίκη στον Τόλη Βοσκόπουλο και το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου

Το "αντίο" του Γιώργου Τσαλίκη στον Τόλη Βοσκόπουλο και το συγκινητικό βίντεο με την κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου

Όπως έγινε γνωστό, την Δευτέρα 19 Ιουλίου ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 ετών.

Ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού άφησε μια πλούσια παρακαταθήκη τα τραγούδια του στον κόσμο που τον λάτρεψε, αλλά και στους νεότερους καλλιτέχνες.

Μάλιστα, με την είδηση του θανάτου του ο Γιώργος Τσαλίκης που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την γνωριμία τους και μαζί με μια κοινή τους φωτογραφία, πόσταρε και ένα βίντεο από μια βραδιά που πέρασαν με τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος, με τον σπουδαίο τραγουδιστή και συνθέτη να αφιερώνει ένα τραγούδι στην κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου.

«Τον γνώρισα πιτσιρικάς στο ξεκίνημα μου ακόμα και μετά την πρώτη μας γνωριμία μιλούσαμε συχνά στο τηλέφωνο. Με κάλεσε στο σπίτι του στην Κέρκυρα. Πήγα ψαρωμένος με υποδέχτηκε σα παιδί του, με την υπέροχη γυναίκα του κι ένα μικρό κοριτσάκι τη Μαρία του σα νεραιδάκι πανέμορφο μικρό κοριτσάκι τότε με τα καταγάλανα ματάκια της κι εκείνος να τη βλέπει να παίζει και να συγκινείται και να καμαρώνει..

Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνος όποτε συναντιόμασταν gentleman, ιππότης, με χειροφίλημα στη Δώρα (κανένας δεν ήξερε να φέρεται καλύτερα στις γυναίκες από τον Τόλη) να μας ρωτάει με ενδιαφέρον για τα παιδιά, για τη δουλειά μας, για τα πάντα! Τελευταία φορά που τον είδαμε επί σκηνής κλαίγαμε..» Σήμερα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος «λουλουδάκι μου» που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε, έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο.

Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δυο». Είχα ποστάρει γυρίζοντας σπίτι συγκινημένος. Υπέροχος καλλιτέχνης, σταρ, πάντα στην πένα, θρύλος που έφυγε για πάντα σε φυσική παρουσία αλλά θα τον κρατήσουμε ζωντανό σε κάθε live μας με τις τραγουδάρες του και στο μυαλό μας με τον απαράμιλλο τρόπο που είχε και σε «ανάγκαζε» να πεις.. Άρχοντας. Καλό ταξίδι» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στην λεζάντα του post του.