Θοδωρής Μαραντίνης: «Συμβουλεύτηκα ειδικό στον χωρισμό μου με τη Σίσσυ»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Συμβουλεύτηκα ειδικό στον χωρισμό μου με τη Σίσσυ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο front man τον Onirama, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο διαζύγιο από την Σίσσυ Χρηστίδου και στις σχέσεις τους σήμερα.

«Επειδή δύο χρόνια μου ήρθαν όλα ανάποδα. Από το διαζύγιο, κάποια θέματα προσωπικά υγείας, τον κορονοϊό, ήταν όλα μαζί και πέρασα μία φάση λίγο δύσκολη. Αυτά τα δύο χρόνια δεν έδωσα συνέντευξη γιατί δεν είχα κάτι να πω. Γνωρίζοντας πως αν βγω να κάνω συνέντευξη θα έπρεπε να μιλήσω επί προσωπικού σε ένα θέμα που θεωρώ ότι δεν πρέπει να λάβει παραπάνω έκταση. Ήταν και πολύ νωπό και δεν υπάρχει λόγος και για κάτι παραπάνω.

Δηλαδή, αυτό που οφείλει να ξέρει το κοινό, οι άνθρωποι που μας αγαπάνε, που μας στηρίζουν, που μας ακολουθούν θεωρώ ότι το ξέραν. Όλο το υπόλοιπο είναι προσωπικό κομμάτι και επειδή υπάρχουν και μεγάλα παιδιά που βλέπουν τηλεόραση όλα αυτό οφείλει να προφυλαχθεί λίγο ώστε να είναι σε ένα επίπεδο που βοηθάει και αυτά και εμάς.

Εντελώς συνειδητά δεν μίλησα για όλα αυτά. Δεν σημαίνει ότι κάτι έχω να κρύψω ή δεν θέλω να μιλήσω γιατί όποτε έχω βρεθεί σε κάμερες θα απαντήσω αυτά που πρέπει να απαντήσω αρκεί να μην ξεπερνάνε την γραμμή που θεωρώ εγώ ως όριο της προσωπικής μου ζωής. Οι ειδικοί θεωρούν ότι πρέπει να περάσει μια πενταετία για να επουλωθεί ένα τραύμα.

Όταν είσαι 15 χρόνια με έναν άνθρωπο και αλλάζει αυτή η συνθήκη θέλει μια προσαρμογή, γιατί υπάρχουν και παιδιά…Ήταν συνειδητή απόφαση που δουλεύτηκε αρκετά και από τις δύο μεριές μέχρι να παρθεί και ξέρουμε ότι ένα κομμάτι που ήταν δύσκολο έχει φύγει», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης και συνέχισε:

«Κάνω ψυχανάλυση εδώ και πολύ καιρό και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Σίγουρα σ εμια τέτοια αλλαγή και συνθήκη, συμβουλεύτηκα λίγο πιο έντονα. Με τη Σίσσυ πηγαίνουμε μαζί και σε ειδικό για τα παιδιά ακόμα και τώρα, γιατί προκύπτουν θέματα. Έτσι και αλλιώς πηγαίναμε και πιο πριν, γιατί η οικογένεια δεν αλλάζει. Το ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι, δεν σημαίνει πως δεν είμαστε οικογένεια και αυτό είναι το ιδανικό. Υποτίθεται πως για αυτό έγινε αυτό, για να υπάρχει η σχέση που είναι ιδανική για εμάς τους δυο και τα παιδιά μας».