Θοδωρής Μαραντίνης για Τέμπη: «Ως πατέρας, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μου. Θα ήθελα…»

Θοδωρής Μαραντίνης για Τέμπη: «Ως πατέρας, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μου. Θα ήθελα...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα“, μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη και στους συναδέλφους του που εμφανίστηκαν στην πίστα λίγες ημέρες μετά την εθνική τραγωδία.

«Αν αποφάσιζα εγώ να με δείτε τηλεοπτικά, σίγουρα θα με βλέπατε. Όλα είναι σχετικά. Επειδή είμαι άνθρωπος της ομάδας, θεωρώ ότι έχει να κάνει πάρα πολύ με την ομάδα. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και σε σκέψεις. Νομίζω ότι θα μπορούσατε να με δείτε και σε μία ψυχαγωγική εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω πρωινό, γιατί νομίζω ότι θέλει μία άλλη αντιμετώπιση στα πράγματα που εγώ νιώθω ότι δεν μπορώ να εξυπηρετήσω» ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης για τις τηλεοπτικές προτάσεις.

Όσο για τα Τέμπη, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε: «Αυτό που έγινε στα Τέμπη ήταν στενάχωρο και σοκαριστικό. Δεν τίθεται θέμα. Ως πατέρας, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μου. Θα ήθελα ως πολίτης αυτής της χώρας να προλαμβάνουμε και όχι μετά από ένα βαρύ φόρο αίματος να πρέπει να διορθώνουμε τα πράγματα».

Ενώ κλείνοντας σχολίασε και εκείνους που αποφάσισαν να εμφανιστούν κανονικά στην πίστα, λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, λέγοντας: «Το πώς διαχειρίζεται καθένας το πένθος είναι υποκειμενικό. Ο καθένας πενθεί με τον τρόπο του, γι αυτό υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στο θέμα».