Θάνος Τζάνης: «Δεν κάνω comeback γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να βγάζω τραγούδια»

Θάνος Τζάνης: «Δεν κάνω comeback γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να βγάζω τραγούδια»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε ο Θάνος Τζάνης.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τον ήθελαν να έχει παρατήσει το τραγούδι και να έχει γίνει αγρότης, στη σύζυγό του και τη γνωριμία τους αλλά και τα προσωπικά του λάθη.

«Είναι παραπληροφόρηση ότι άφησα το τραγούδι. Όταν κάποιος μέσα σε μια περίοδο καραντίνας και εγκλεισμού ασχοληθεί και με κάτι άλλο δε σημαίνει ότι άφησε το τραγούδι. Το τραγούδι με καθορίζει, τραγουδιστής είμαι. Ασχολούμαι με τη γη, το ψάρεμα, μου αρέσουν αυτές οι δραστηριότητες.

Είχα βγάλει κάποιες φωτογραφίες στα social media από προσωπικές στιγμές, κάποιος το έγραψε και διαδόθηκε. Πουλάει ο ανθρώπινος πόνος. Το εξέλαβα ως το ότι σταμάτησα το τραγούδι γιατί δεν πέτυχα και πολύ. Τραγουδιστής είμαι. Δεν κάνω comeback γιατί δε σταμάτησα ποτέ. Είμαι πολύ χαρούμενος ειδικά αυτή την περίοδο της ζωής μου που είναι πολύ δημιουργική» εξομολογήθηκε ο Θάνος Τζάνης και πρόσθεσε:

«Τότε ήμασταν μικρά παιδιά, 25 ετών. Βγήκαμε από ένα παιχνίδι και τότε αυτά είχαν μεγάλη βαρύτητα. Ο κόσμος τα έβλεπε. Το μόνο μου λάθος είναι ότι ίσως υπερεκτέθηκα στην προσωπική μου ζωή. Αυτό ήταν κάτι που στον κόσμο δεν άρεσε… Ό,τι έγινε έχει γίνει. Θέλω όποιος πέρασε από τη ζωή μου να προχωράει όπως προχώρησα και εγώ. Δεν κρατώ καμία κακία σε κανέναν. Θέλω όποιος άνθρωπος πέρασε από τη ζωή μου να είναι καλά».

Ενώ σχετικά με την γυναίκα του Άντζυ Καραγιάννη, είπε: «Με τη γυναίκα μου γνωριστήκαμε το 2012 μέσω κοινής παρέας σε ένα μαγαζί που τραγουδούσα και εκείνη έπαιζε μουσική. Πολύ κοντά ήρθαμε το 2018 προς 19 μέσα σε μια άλλη κοινή παρέα και τότε αποφασίσαμε να είμαστε μαζί και να παντρευτούμε. Από μικρός ονειρευόμουν να γίνω πατέρας. Ελπίζω και εύχομαι να τα καταφέρουμε να κάνουμε με τη γυναίκα μου το δικό μου παιδί, τα δικά μας παιδιά ενδεχομένως. Νιώθω ότι είμαι φτιαγμένος για πατέρας. Το θέλουμε πάρα πολύ. Το προσπαθούμε. Είμαι 41».