Headlines

Θανάσης Βισκαδουράκης: Άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι του

Όπως έγινε γνωστό, θύμα κλοπής έπεσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Συγκεκριμένα άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του ηθοποιού κάτω από το σπίτι του στον Περισσό και μάλιστα ο ίδιος βλέπει το όχημά του να ταξιδεύει στην Ελλάδα μέσα από το e –pass.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

«Κατεβαίνω από το σπίτι για να πάω στο θέατρο και συνειδητοποιώ ότι 4:30 το απόγευμα λείπει το αυτοκίνητο. Μένω στον Περισσό. Νόμιζα πως είναι ψέμα, ότι βλέπω όνειρο. Έψαχνα από δω, έψαχνα από εκεί…Μπαίνω στο e-pass και βλέπω πως ο κύριος που μου το έχει κλέψει πέρασε τα Οινόφυτα, πάει Λαμία, πάει Μάλγαρα. 4 το πρωί ήταν κάπου στην Καβάλα και 8 το πρωί πάει προς Αλεξανδρούπολη. Πήγα στην αστυνομία. Δεν σταματάει να πληρώσει στα διόδια, περνάει σφαίρα», δήλωσε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Παράλληλα η σύζυγός του, Κατερίνα, έκανε μια ορισμένη ανάρτηση στο Instagram καθώς έγραψε: «Ανήμποροι θεατές… Παρακολουθούμε τον κλέφτη που περνάει με το αυτοκίνητό μας τα διόδια όλης της χώρας… Με το αυτοκίνητό μας!!! Που έκλεψε κάτω από το σπίτι μας».