Θανάσης Λάλας για Γιώργο Νταλάρα: «Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί…»

Θανάσης Λάλας για Γιώργο Νταλάρα: «Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί...»

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, μίλησε ο Θανάσης Λάλας.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δε μιλούσε 6 μήνες με τον Γιώργο Νταλάρα, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή της Άννας Δρούζα στην τηλεόραση.

«Αυτός είναι ο Γιώργος, δεν χρειάζεται υπεράσπιση από κανέναν. Αυτό που έγινε ήταν μια υπερβολή. Πρέπει να φτιάξουμε ξανά έναν κώδικα σεβασμού, να αναγνωρίζουμε ο ένας το έργο του άλλου. Θα πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα σε κάποιους που περπατούν στις ‘κορυφογραμμές’ της ζωής, να πουν πέντε κουβέντες.

Μου έδωσε μεγάλη χαρά ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο Αργυρός… Ο Γιώργος μπορεί ξαφνικά να τα ‘πάρει’ για μια λεπτομέρεια. Ο Γιώργος σέβεται την ύπαρξη και την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι καλλιτέχνες. Έχει κάποιες απόψεις για τη νυχτερινή διασκέδαση, όπως αντίστοιχα είχαν ο Χατζηδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Καζαντζίδης. Τι να κάνουμε τώρα;» είπε ο Θανάσης Λάλας.

Όσο για τον λόγο που είχαν να μιλήσουν 6 μήνες, ο Θανάσης Λάλας αποκάλυψε: «Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί του κάναμε μια φάρσα στα ‘Κακά Παιδιά’. Του ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν έπρεπε να ακουμπάμε κάποια πράγματα».

«Το μεγαλύτερο κομμάτι των εκπομπών απευθύνεται στον ‘σκουπιδότοπο’ της ψυχής μας. Δεν θέλω να είμαι αφοριστικός, γιατί υπάρχουν και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Η χειρότερη φράση που έχω ακούσει είναι ‘αυτά θέλει ο κόσμος’. Όχι δεν θέλει αυτά ο κόσμος. Ο κόσμος ‘πεινάει’ τηλεοπτικά και όταν ‘πεινάει’ μπορεί να φάει και ένα πολύ κακό φαγητό που δε θα το έτρωγαν ούτε ποντίκια. Δε μου αρέσει το gossip και η δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής των ανθρώπων. Με ενδιαφέρει να δημοσιοποιείται η σκέψη τους» ανέφερε ο Θανάσης Λάλας.

Ενώ για την Άννα Δρούζα, ο Θανάσης Λάλας είπε: «Χαίρομαι πολύ άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους στην τηλεόραση και έχουν μία τεράστια εμπειρία, να μπορούν συνέχεια να δίνουν. Η Άννα έχει γράψει ιστορία στην περίοδο της σκληρής τηλεόρασης».