Θανάσης Ευθυμιάδης: «Εκεί κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Εκεί κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης»

Με αφορμή την εκπομπή του «Ρίζες» με θέμα την ευζωία και την αγάπη για τη φύση που πρόκειται να προβληθεί στο Mega, o Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και την Δέσποινα Καμπούρη.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πότε κατάλαβε πως ο κύκλος του στην τηλεόραση ολοκληρώθηκε.

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, την χόρτασα, δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν την χαρά των προηγούμενων ετών. Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που κατάλαβα ότι έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης και άρχισα να βλέπω καινούργιους κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων» ανέφερε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ενώ μιλώντας για τη ζωή του με τη σύντροφό του, Άννα Δημητρίεβιτς, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη με τα χρόνια. Με την έλευση των κοριτσιών μας πραγματοποιήθηκαν οι προσευχές μου. Ήμουν μέσα και στις δύο γέννες. Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, δεν τρώω κρέας τα τελευταία 15 χρόνια».