Τάσος Ξιαρχό: «Είπα στη γιαγιά μου ότι είμαι γκέι και μου είπε…»

τασος-250x250.jpg

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Ο χορογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάρτηση που έκανε και μίλησε για την σεξουαλική του ταυτότητα.

«Καλύτερα να μην ξέρουν λέμε. Ίσως τους τρομάξει. Άλλος λέει: αν το πεις, μόνο προβλήματα θα έχεις. Η γιαγιά μου φούσκωσε μάτι, σκέφτηκε και μετά μου χαμογέλασε. Όμως, το είπα με την αλήθεια μου και ανθρώπινα, όχι σαν σοβαρό γεγονός.

Δεν είναι μαντάτα το να είσαι ομοφυλόφιλος, είναι ψυχή. PS: εδώ βλέπετε μία σέξι βερσιόν αλλά λέει κάπου εκεί: opened up. Αυτό έκανα. Σου γυρίζω τον διακόπτη λοιπόν, να το κάνεις κι εσύ. Απλά πες το», είχε γράψει ο Τάσος Ξιαρχό σε μία ανάρτησή του στο Instagram.

Παράλληλα, ο Τάσος Ξιαρχό μιλώντας στην κάμερα του Alpha, δήλωσε: «Απλά πες το και μην το πεις σαν κάτι σοβαρό, λες και έχει έρθει η Αποκάλυψη. Πρέπει να σκεφτεί και ο γονιός ότι μπορεί να υπάρχει ένας τέτοιος άνθρωπος. Εγώ το είπα στη γιαγιά, γιατί είναι άλλης γενιάς και ήθελα να δω την αντίδρασή της.

Της λέω: “γιαγιά, είμαι γκέι, και τι έγινε;”. Κοκκαλώνει, με κοιτάει και μου λέει: “καλά να περνάς ό,τι και να είναι, παιδί μου”. Πάντα μου άρεσε η αλήθεια, να μην χάνουμε χρόνο. Αλλάζει η φάση των ομοφυλόφιλων στην Ελλάδα. Στους γονείς όσες φορές και να το πεις, ελπίζουν ότι απλώς πειραματίζεσαι».