Τάσος Κωστής για καρκίνο: «Ανέβαινα στη σκηνή με χαμηλό αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να περπατήσω»

Τάσος Κωστής για καρκίνο: «Ανέβαινα στη σκηνή με χαμηλό αιματοκρίτη, δεν μπορούσα να περπατήσω»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα», παραχώρησε ο Τάσος Κωστής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει, για την επιτυχημένη σειρά Ρετιρέ, αλλά και για της οικονομικές δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει κατά καιρούς.

«Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε έναν προληπτικό έλεγχο» ανέφερε ο Τάσος Κωστής, μιλώντας για τον καρκίνο στο έντερο με τον οποίο διεγνώσθη στο παρελθόν και πρόσθεσε: «Ανέβαινα στην σκηνή με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά όταν ανέβαινα στη σκηνή γινόμουν άλλος άνθρωπος».

Ενώ σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς, ο Τάσος Κωστής απάντησε πως σήμερα ζει αξιοπρεπέστατα και δεν έχει ανάγκη να δουλέψει. Ωστόσο στο παρελθόν, «όταν ο γιος μου ήταν μικρός, δεν είχαμε να πάρουμε ζάχαρη για το γάλα του».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή ο Τάσος Κωστής σχολίασε: «Είμαι παντρεμένος 43 χρόνια. Παντρευτήκαμε όταν ήταν 21 χρόνων, πιπίνι, είναι εξωτική, μελαχρινή και την λέω ακόμα “κορίτσι μου”. Δεν σκέφτηκα ποτέ δεν την χωρίσω, καθώς η σύζυγός μου είχε όλα τα στοιχεία.Της γκόμενας, της ερωμένης, της μάνας, της συζύγου».