Τάσος Κωστής για Γιώργο Κιμούλη: «Πρέπει να του κόψουμε τη ζωή να μην μπορεί να δουλέψει και να ζήσει;»

Τάσος Κωστής για Γιώργο Κιμούλη: «Πρέπει να του κόψουμε τη ζωή να μην μπορεί να δουλέψει και να ζήσει;»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”, παραχώρησε ο Τάσος Κωστής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την συγγένειά του με τον Γιάννη Μπέζο, ενώ απάντησε και σε όλους όσοι λένε ότι ο Γιώργος Κιμούλης δεν πρέπει να ξαναδουλέψει στο θέατρο μετά τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του.

«Με τον Γιάννη Μπέζο είμαστε ξαδέλφια. Ο Γιάννης δεν είναι καθόλου αυστηρός σαν άνθρωπος, είναι η χαρά της δουλειάς και του γυρίσματος. Απλά δε μπορεί τις μύτες, την ψευτιά και το δήθεν και αντιδρά» είπε ο Τάσος Κωστής.

Όσο για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Τάσος Κωστής ανέφερε: «Γιατί επιτρέπεις σε κάποιον να σου συμπεριφέρεται άσχημα; Γιατί δεν τον κόβεις έστω και αυτό το λίγο; Λίγο ο ένας, λίγο ο άλλος, δε θα πάρει ο άλλος φόρα και θα νομίζει ότι είναι ανεξέλεγκτος» και συνέχισε:

«Έχει καταδικαστεί σε κάτι ο Κιμούλης; Ποιος δεν έχει κακή συμπεριφορά; Αυτό τι πάει να πει ότι πρέπει να του κόψουμε τη ζωή; Δε μπορεί να ζήσει; Καταδικάστηκε σε κάτι; Πόσος κόσμος είναι που έχει κάκιστη συμπεριφορά; … Του αποκλείεις το δικαίωμα να δουλέψει, να ζήσει; ας τιμωρηθούν. Ας τον καταγγείλουν. Να είναι κάτι που θα είναι ποινικά κολάσιμο, να πάνε στο δικαστήριο… Ας καταδικαστεί… Αν αθωωθεί κάποιος στο δικαστήριο θα εξακολουθεί η ρετσινιά να τον κυνηγάει; Δε αθωωθεί ποτέ κι ας το πει το δικαστήριο;».