Τάνια Μπρεάζου: «Είχα αρνητικά σχόλια στα social media λόγω των κιλών μου – Ο κόσμος πάντα κάτι έχει να πει»

Τάνια Μπρεάζου: «Είχα αρνητικά σχόλια στα social media λόγω των κιλών μου – Ο κόσμος πάντα κάτι έχει να πει»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», παραχώρησε η Τάνια Μπρεάζου.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο «X-Factor», στα σχόλια που δέχτηκε επειδή ήταν από τη Ρουμάνια και στην περίοδο που είχε περισσότερα κιλά

«Το X- Factor ήταν η αφετηρία μου. Είχα βγει τέταρτη, άλλα σημασία δεν έχει ποιός βγαίνει νικητής. Ήρθα στην Ελλάδα από τη ρουμάνια σε ηλικία 2 ετών. Δεν ήξερα τη γλώσσα και έλεγα στη μαμά μου δεν καταλαβαίνω τί λένε», δήλωσε η Τάνια Μπρεάζου και πρόσθεσε:

«Υπήρχε σχολιασμός, επειδή ήμουν από άλλη χώρα, άλλα η μαμά μου, μού έλεγε να μην δίνω σημασία. Η μαμά μου είναι 45 ετών. Παντρεύεται και χαίρομαι που ξαναφτιάχνει τη ζωή της. Είναι ο άγγελος μου, τη λατρεύω».

«Το τραγούδι υπήρχε πάντα μέσα μου. Ο μπαμπάς μου είναι μουσικός. Κυκλοφορεί το καινούριο μου τραγούδι «Lovestab», το οποίο έχει κάνει 230.000 views σε δυο εβδομάδες», συμπλήρωσε η Τάνια Μπρεάζου.

Τέλος, η τραγουδίστρια μίλησε και για την περίοδο που όπως είπε «είχε περισσότερα κιλά» λέγοντας: «Στην εφηβεία ήμουν 75 κιλά και αποφάσισα να κάνω γυμναστική και να προσέξω τη διατροφή μου, γιατί ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Είχα αρνητικά σχόλια στα social media, άλλα δεν αξίζει να ασχοληθείς, γιατί ο κόσμος έχει πάντα κάτι να πει».