Τα τρυφερά στιγμιότυπα του Kevin McKidd και της Danielle Savre από το ταξίδι του στη Ζάμπια

Τα τρυφερά στιγμιότυπα του Kevin McKidd και της Danielle Savre από το ταξίδι του στη Ζάμπια

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Kevin McKidd που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του στη σειρά Grey’s Anatomy, μετά το διαζύγιο από τη σύζυγό του ζει τον έρωτα με την επίσης η ηθοποιό και πρωταγωνίστρια του “Station 19”, Danielle Savre.

Μάλιστα, το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media, με αναρτήσεις του αποκάλυψε πως πήγαν για το “trip of a LIFETIME” στο Lower Zambezi, ένα εθνικό πάρκο στη βόρεια όχθη του ποταμού Zambezi.

Συγκεκριμένα σε ένα από τα στιγμιότυπα που ανέβασαν στο instagram, βλέπουμε το ζευγάρι να αγκαλιάζεται και να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί. Επίσης το βίντεο περιελάβανε ένα κοπάδι από ελέφαντες, ιπποπόταμους, ένα καμάρι λιονταριών και έναν ταχέως κινούμενο κροκόδειλο στο έθνος της Κεντρικής Νότιας Αφρικής.

«Ένα εκατομμύριο ευχαριστώ σε όλους @chiawasafaris & @howelltalentrelations για το ταξίδι μιας ΖΩΗΣ. Η φιλοξενία, η γνώση, η καρδιά και το χιούμορ σας έκαναν το ταξίδι μας στο Κάτω Ζαμβέζη πέρα ​​από τις προσδοκίες μας», έγραψε ο McKidd σε ανάρτηση του.

Επίσης το κλιπ περιλάμβανε κοντινά πλάνα του Kevin McKidd και της Danielle Savre που χαμογελούσαν και γελούσαν στην κάμερα.

«Η περιπέτειά μας κόβει την ανάσα, εμπνέει δέος, ταπεινά και ανεβάζει, όλα χάρη σε εσάς. Μας λείπεις και θα επιστρέψουμε! Ευχαριστούμε!», έγραψε ο Kevin McKidd σε ανάρτηση του ευχαριστώντας για τη φιλοξενία που έλαβαν ο ίδιος και η Savre.