Τα συγκινητικά λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη για τον σύζυγό της τρεις μήνες μετά τον θάνατό του

moiraraki-682x384.jpg

Καλεσμένη στην εκπομπή “Breakfast @ Star”, βρέθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της εκπομπής “Cash or Trash”, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, που έφυγε πριν από τρεις μήνες από τη ζωή.

«Θα το καταθέσω. Συγκινούμαι, γιατί το Cash or Trash ήρθε στη ζωή μου σε μία στιγμή πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη. Όλα τα γυρίσματα που κάναμε τον Σεπτέμβριο ήταν βάλσαμο για τη ψυχή μου. Ευχαριστώ το Star που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και υπερήφανη.

Το πρότζεκτ είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά μου μέτρα και σταθμά. Νομίζω ότι αυτή η παρουσίαση που κάνω είναι προσωπικά για τη Δέσποινα Μοιραράκη. Και μάλιστα ο αντρούλης μου με είχε παροτρύνει υπερβολικά στο να δεχτώ. Όταν το βλέπαμε μαζί, μου έλεγε “σε θαυμάζω γυναίκα μου. Το έλεγα εγώ όταν σου έκαναν την πρόταση ότι έπρεπε να το ακολουθήσεις”. Τον συμβουλευόμουν για τα πάντα. Μου έδωσε το push.

Τότε ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή μας, ο χρόνος ήταν περιορισμένος κι εγώ κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες έκανα τα γυρίσματα. Κανένας δεν το ήξερε αυτό. Ως σοβαρή επαγγελματίας τα κατάφερα και σήμερα είμαι εδώ. Και να που η παρότρυνση του συζύγου μου ήταν μοναδική, που μπορέσαμε να φτάσουμε στον δεύτερο κύκλο» ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη.