Τα πρώτα λόγια της Super Κικής μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Τα πρώτα λόγια της Super Κικής μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Όπως έγινε γνωστό, έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Super Κική.

Μάλιστα, την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η ίδια το απόγευμα της Παρασκευής 24 Ιουνίου με μια ανάρτησή της μέσα από το Instagram.

Ενώ η Κική αποφάσισε μάλιστα να μεγαλώσει μόνη της το μωρό της, καθώς έχει χωρίσει με τον σύντροφό της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί φίλοι της Super Κικής έσπευσαν να της ευχηθούν για το μωράκι της που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες.

Ωστόσο, το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιουνίου η Super Κική με μία σειρά από βίντεο στα social media εξομολογήθηκε τα όσα βιώνει με την εγκυμοσύνη της.

«Καλημέρα γοργόνες μου, γοργονάρες μου. Τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά και κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου, τι γίνεται και στη ζωή μου βασικά, είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ, πριν κάποιες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς.

Ήταν πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα. Έχω εσάς, έχω χιλιάδες μηνύματα υποστηρικτικά τέλεια μηνύματα που τα είχα πάρα πολύ ανάγκη. Αυτό παιδιά πάμε δυνατά. Τα φιλιά μου τα φιλιά μου», είπε Super Κική.