Τα μηνύματα που αντάλλαξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον Mad Clip έξι ημέρες πριν το θάνατό του

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον Mad Clip έξι ημέρες πριν το θάνατό του

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Mad Clip, μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η είδηση του θανάτου του 34χρονου τράπερ έχει σοκάρει τους φίλους και τους συνεργάτες του, με τους οποίους ήταν μαζί σε γάμο λίγη ώρα πριν το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα το περιστατικό συνέβη όταν ο 34χρονος ο Mad Clip κινούνταν με την Porsche του στην παραλιακή, στο ρεύμα από το Καβούρι προς τη Γλυφάδα και έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο Mad Clip να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι Πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να πουν “αντίο” στον τράπερ είναι και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία είναι συγκλονισμένη με το θάνατο του τραγουδιστή.

Το μοντέλο κοινοποίησε κάποια ανατριχιαστικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει μαζί του έξι ημέρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο και έγραψε:

«Την Παρασκευή σου είπα απλά ζήσε! Καλό παράδεισο! Συλλυπητήρια στην οικογένεια! Δυστυχώς δεν υπάρχουν λόγια και καμιά παρηγοριά! Χάρηκα που γνώρισε τον Peter! Και όσα είπαμε θα μείνουν μεταξύ μας όπως σου υποσχέθηκα!»