Τα δάκρυα της Άννας Ντουντουνάκη για τον αποκλεισμό από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Τα δάκρυα της Άννας Ντουντουνάκη για τον αποκλεισμό από τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Άννα Ντουντουνάκη έκανε μία υπερπροσπάθεια στον ημιτελικό των 100 μέτρων πεταλούδας και πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά έμεινε εκτός τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης κατετάγη 9η στους ημιτελικούς του αγωνίσματος με 57.25, βελτιώνοντας το 57.37 που είχε πετύχει στις 18 Μαΐου στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης,

Ενώ η Ντουντουνάκη που έκανε στον ημιτελικό πανελλήνιο ρεκόρ, ωστόσο έμεινε εκτός οκτάδας και στις πρώτες τις δηλώσεις δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, συγκλονίζοντας τους πάντες.

Αναλυτικά η Άννα Ντουντουνάκη ανέφερε τα εξής:

«Πιστεύω πως έδωσα ότι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί και στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό για πολύ λίγο για να μπω στην οκτάδα. Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους. Ένα μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό και μία οκτάδα στους Ολυμπιακούς. Πέτυχα τον έναν και λίγο παραπάνω, έχασα τον άλλον για λίγο. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου».

Η όγδοη πρόκριση στον αγώνα της Δευτέρας 26 Ιουλίου είναι η Αναστασία Σκουρντάι από τη Λευκορωσία με 57.19.