Συντετριμμένη η Δέσποινα Μοιραράκη με τον θάνατο του συζύγου της: «Είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια»

Συντετριμμένη η Δέσποινα Μοιραράκη με τον θάνατο του συζύγου της: «Είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια»

Όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Μάλιστα, η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον Δήμο Βερύκιο και την εκπομπή “Happy Day”.

«Επειδή την περιπέτεια την παρακολούθησα διακριτικά χωρίς να το ξέρουν και οι δύο. Τρεισήμισι χρόνια κράτησε αυτός ο Γολγοθάς. Λίγο μετά την αποστρατεία του ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ένα έχω να σας πω. Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι ο κάθε άνδρας να βρει έναν τέτοιο σύντροφο.

Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος κι ένας άριστος αξιωματικός. Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του Υπουργού κι έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή Άμυνας. Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άνδρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη», είπε ο Δήμος Βερύκιος για τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη..

Ενώ μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Κοντούλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με την Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία είναι συντετριμμένη.

«Εγώ που μίλησα μαζί της πριν από λίγο είναι συντριμμένη. Είναι μια μάχη που δίνετε 3,5 χρόνια παρά το γεγονός που εμείς δεν το γνωρίζαμε, αυτό την είχε κάνει να συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα, να του δείχνει πιο πολύ την αγάπη της.

Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο μου λέει αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεταφέροντας τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη.