“Συμφωνώ με τον Γρηγόρη Πετράκο – Νόσησα δύο φορές από κορονοϊό, δεν έχω κάνει το εμβόλιο”

"Συμφωνώ με τον Γρηγόρη Πετράκο - Νόσησα δύο φορές από κορονοϊό, δεν έχω κάνει το εμβόλιο"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», παραχώρησε ο Γιώργος Μουκίδης.

Ο μουσικοσυνθέτης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κορονοϊό, τα εμβόλια, τον Γρηγόρη Πετράκο, αλλά και τον Τάσο Ξιαρχό, ενώ είπε ότι συμφωνεί απόλυτα με τις απόψεις του τραγουδιστή για την πανδημία και ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

«Είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε, γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που μας λένε ότι είναι. Είναι κάτι άλλο. Τώρα το τι είναι, το ξέρουν αυτοί. Εγώ έχω περάσει δυο φορές covid. Μια τον Μάρτιο του 2020 και μια τον Αύγουστο του 2021. Δεν έχω κάνει το εμβόλιο. Αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν το πιστεύω. Τα υπόλοιπα γενικά για τα παιδάκια ναι, τα παιδάκια τα χρειάζονται αλλά αυτό το συγκεκριμένο δε ξέρουμε τι κάνει.

Γι’ αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να ρωτήσετε κάποιους άλλους που είναι πιο ενημερωμένοι που δεν είναι ούτε αρνητές, ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε τίποτα από αυτές τις βλακείες που λένε, ψεκασμένοι κτλ. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν και πάρα πολλοί επιστήμονες και νομπελίστες αλλά αυτά δε τα λένε στον κόσμο.

Πάρτε μια συνέντευξη από τον Πετράκο να σας τα πει που τα ξέρει καλά. Ο Γρηγόρης βλέπει νούμερα, παρατηρεί. Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα λέει. Αυτά που λέει είναι δημοσιευμένα, είναι αριθμοί. Τα νούμερα δε μπορούν να πουν ψέματα» είπε ο Γιώργος Μουκίδης.