Συγκλονίζει η πρώτη δήλωση της Ιωάννας: “Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι”

Συγκλονίζει η πρώτη δήλωση της Ιωάννας: "Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι"

Κατά την έξοδό της από το δικαστήριο που ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Συγκεκριμένα η Ιωάννα στάθηκε για λίγα δευτερόλεπτα μπροστά από τους δημοσιογράφους και ανέφερε στις κάμερες: «Για ακόμη μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι».

Το δικαστήριο διέκοψε μετά από πρόταση του εισαγγελέα για άλλη συνεδρίαση καθώς η ακροαματική διαδικασία θα είναι μακρά και οι μάρτυρες είναι πολλοί. Έτσι η δίκη θα αρχίσει απρόσκοπτα σε άλλη συνεδρίαση.

Στη συνέχεια ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας δήλωσε ότι η κατηγορία που απαγγέλθηκε είναι «απόπειρα ανθρωποκτονίας».

«Το είχα προβλέψει εδώ και μέρες ότι η κατηγορούμενη δεν θα έρθει, δεν θα αντικρύσει την Ιωάννα. Νομίζω ότι ήταν ασέβεια προς το δικαστήριο και την Ιωάννα. Η σημερινή μέρα ήταν η απαγγελία της κατηγορίας και έλειπε για να ακούσει και να καταλάβει τι ακριβώς έκανε. Δεν μιλάμε για συγγνώμη, δεν ήρθε ούτε για να σκύψει το κεφάλι. Είναι τραγικό» είπε Ιωάννα Παλιοσπύρου.