Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη: «Επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το…»

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη: «Επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοίνωσε πως παραιτήθηκε από βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αποχωρεί και από την πολιτική γενικότερα.

Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο X/Twitter και τον ευχαρίστησε και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

«Με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκτός από την πολιτική συμπόρευση επί δεκαετίες, μας συνδέει και προσωπική φιλία. Στα 25 χρόνια της διαδρομής του, πολιτεύθηκε με συνέπεια και στήριξε την παράταξη ως βουλευτής και υπουργός. Τιμώ το έργο του», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Με τη σημερινή του απόφαση, την οποία άκουσα με λύπη, δείχνει ότι για κάποιους η πολιτική δεν είναι μονόδρομος, ούτε ισόβιο επάγγελμα. Επέλεξε ο ίδιος τη στιγμή που θα κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τον ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη φιλία».