Συγκίνησε η κόρη του Αντώνη Βαρδή στη συναυλία του “Όλοι μαζί Μπορούμε”: «Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά»

Συγκίνησε η κόρη του Αντώνη Βαρδή στη συναυλία του "Όλοι μαζί Μπορούμε": «Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά»

Αφιερωμένη στον Αντώνη Βαρδή ήταν φέτος η μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, στη συναυλία συμμετείχαν αγαπημένοι καλλιτέχνες, όπως οι Στάθης Αγγελόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Βαρδής, Γλυκερία, Σταμάτης Γονίδης, Πέγκυ Ζήνα, Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου

Ενώ ιδιαίτερη στιγμή όταν στην αρχή της συναυλίας στη σκηνή ανέβηκε η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, η οποία συγκίνησε με όσα είπε για τον πατέρα της.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω, από την μια θα είναι έξαλλος που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα. Δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα. Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα. Για εσένα…», είπε συγκινημένη η Καλλιστώ Βαρδή.