Συγκινημένη μίλησε η Kristen Stewart για την υποψηφιότητα της στα Oscars

Συγκινημένη μίλησε η Kristen Stewart για την υποψηφιότητα της στα Oscars

Όπως είναι γνωστό, η Kristen Stewart είναι υποψήφια για το Oscar Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Πριγκίπισσα Diana στην ταινία “Spencer”.

Η ηθοποιός που αποθεώθηκε από το κοινό, αποσπώντας σημαντικές κριτικές, συμμετέχοντας στο ετήσιο Hollywood Issue του “Vanity Fair“, συγκινημένη μίλησε για την υποψηφιότητα της αυτή, τον ρόλο που υποδύθηκε καθώς και για την αναγνώριση της σκληρής δουλειάς της στο σετ.

«Όλοι θέλουν να κερδίσουν ένα Oscar, το ξέρεις», ανέφερε η Stewart, αποκαλύπτοντας την συγκίνηση της «Είμαι πραγματικά πολύ βαθιά συγκινημένη».

Μάλιστα, η 31χρονη ηθοποιός εξήγησε πως χρειάστηκε να περάσει πολλές ώρες μελετώντας την ιδιοσυγκρασία της αείμνηστης πριγκίπισσας και τελικά να διαπιστώσει αρκετές καίριες και κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητας της.

«Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της ήταν ότι λειτουργούσε μοναχικά, χωρίς κανένα φίλο δίπλα της. Προσπαθούσα συνεχώς να καταλάβω που βρίσκεται το ‘’σπίτι’’ της» είπε η Kristen Stewart.

Όσο για την συνεργασία της με τον σκηνοθέτη, Pablo Larrain, παραδέχτηκε πως ήταν εξαιρετική ενώ αισθάνεται περήφανη που οι συνομήλικοι της αναγνωρίζουν την αξία της.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός μίλησε για τον αρραβώνα με την σύντροφό της, Dylan Meyer, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια τους να πραγματοποιήσουν μαζί μια τηλεοπτική εκπομπή.

«Μου άρεσε πολύ που αρραβωνιαστήκαμε…Αν και στην αρχή είχαμε ενδοιασμούς μην μπλέξουμε την σχέση μας με επαγγελματικά στοιχεία, αργότερα ανακαλύψαμε πως έχουμε χημεία στο κομμάτι αυτό» εξήγησε η Kristen Stewart.