Η Kristen Stewart μοιράζεται τα σχέδια γάμου με την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer

Η Kristen Stewart μοιράζεται τα σχέδια γάμου με την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer

Καλεσμένη στην εκπομπή «Watch What Happens Live with Andy Cohen» με τον Andy Cohen, βρέθηκε η Kristen Stewart.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν ο Guy Fieri επρόκειτο να την παντρέψει με την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer, αφού είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα το ήθελε.

Μάλιστα, ο Cohen ρώτησε την ηθοποιό γιατί θα ήθελε το αστέρι του Food Network να τελέσει το γάμο τους, με την Kristen να αστειεύεται και να λέει: «Έχουμε πολύ παρόμοια αίσθηση της μόδας και μαλλιά».

«Επίσης, νομίζω ότι φαίνεται σαν ένας πολύ καλός τύπος και παντρεύει πολλούς queer ανθρώπους. Νομίζω ότι η αδερφή του είναι μία από εμάς» πρόσθεσε η Kristen Stewart.

Ωστόσο, όταν η Stewart άκουσε ότι ο Guy Fieri είχε ήδη την εμπειρία, είπε: «Λοιπόν, το άκουσα και είπα “Φίλε μου; Πλάκα μου κάνεις;”» και πρόσθεσε ότι η ομάδα του οικοδεσπότη των «Diners, Drive-ins and Dives» την προσέγγισε και της είπε ότι θα ήταν ευτυχής να διευθύνει τη μεγάλη της ημέρα.

«Άπλωσαν το χέρι και είπαν, “Ξέρεις, είμαστε απογοητευμένοι για αυτό”. Και είπα “Και εγώ, αλλά επίσης, σαν να είμαι κακός στο να σχεδιάζω πράγματα. Λοιπόν, θα σας καλέσω σύντομα”» ανέφερε η Kristen Stewart

Ωστόσο, η Kristen έδειξε ότι αυτή και η Dylan Meyer θα μπορούσαν απλώς να παντρευτούν μόνοι τους.

«Νομίζω ότι μάλλον θα παντρευτούμε ο ένας τον άλλον και μετά θα τηλεφωνήσουμε στον Guy και θα πούμε: “Ήσουν εδώ στο πνεύμα, μωρό μου”» ανέφερε η Kristen Stewart

Όσο για το πότε το ζευγάρι σκοπεύει να πει «I DO», είπε η Stewart και συνέχισε: «Δεν ξέρω. Θα κάνουμε έκπληξη στον εαυτό μας».