Η Kristen Stewart αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό στη σχέση της με την Dylan Meyer

Η Kristen Stewart αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό στη σχέση της με την Dylan Meyer

Καλεσμένη στην εκπομπή «Drew Barrymore Show», βρέθηκε η Kristen Stewart με αφορμή τη νέα της ταινία «Love Lies Bleeding».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων για την αρραβωνιαστικιά της, Dylan Meyer.

Μάλιστα, η Stewart δήλωσε ότι το μυστικό για τη σχέση της ήταν το να βρίσκεται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Ενώ συζήτησε και το πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο συγχρονισμός σε μια σχέση.

Επίσης η Kristen Stewart αποκάλυψε πως είχε γνωρίσει τη Dylan Meyer χρόνια πριν αρχίσουν να βγαίνουν.

«Ναι, ήμουν πολύ τυχερή που ξανασυναντήθηκα με κάποια που μου άρεσε – ήμουν τόσο ακατάλληλη, ενώ τώρα είμαι ότι “θα το κάνω να συμβεί”», δήλωσε η Stewart και πρόσθεσε: «Ναι, ήμουν κάπως στο σωστό σημείο για να αναγνωρίσω και να σεβαστώ κατά κάποιο τρόπο πόσο καλή ήταν σε σύγκριση με εμένα, τον εγωιστικό μικρό μου εαυτό».

Να πούμε πως η Kristen Stewart και η Dylan Meyer συνδέθηκαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2019, αν και οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα μιας ταινίας το 2013.

Ωστόσο, τον Νοέμβριο του 2019, ενώ εμφανίστηκε στο «Howard Stern Show», η Stewart αποκάλυψε ότι μόλις έξι χρόνια αργότερα το ζευγάρι συναντήθηκε ξανά στο πάρτι γενεθλίων ενός κοινού φίλου. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι της είπε «σε αγαπώ» μόλις δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της σχέσης τους, αλλά και την επιθυμία τους από την αρχή να παντρευτούν.

«Τη γνώρισα πριν από χρόνια σε μια ταινία και είχα να τη δω περίπου δύο χρόνια. Και τότε είχε μόλις έρθει στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου της και είπα: “Πού ήσουν και πώς δεν σε ήξερα;”», περιέγραψε η Kristen Stewart.

Η Stewart είπε ότι «την ημέρα που γνώρισα τη [Meyer] όλα τα “στοιχήματα” ακυρώθηκαν», ενώ εξομολογήθηκε ότι είπε «σ’ αγαπώ» μετά από μόλις δύο εβδομάδες σχέσης.

«Ήταν πολύ αργά και ήμασταν σε ένα φρικτό μπαρ. Και οι φίλοι της ήταν εκεί ή κάτι τέτοιο, και έφυγαν και εγώ έλεγα: “Ω, φίλε, σ’ αγαπώ τόσο πολύ”. Έγινε», είπε η Kristen Stewart.