Headlines

Συγκινεί η Ελένη Μενεγάκη για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Ήταν τα αθώα μου χρόνια στην τηλεόραση, τεράστιο σχολείο για μένα»

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Γιώργος Παπαδάκης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών, το απόγευμα της Κυριακής 4 Ιανουαρίου, μετά από βαρύ έμφραγμα που υπέστη.

Ενώ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε τηλεφωνικά η Ελένη Μενεγάκη, για τον Γιώργο Παπαδάκη που επί σειρά ετών έδινε τη σκυτάλη του πρωινού στην παρουσιάστρια και τον «Πρωινό Καφέ» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Ο Γιώργος ήταν ο Γιώργος όλων μας. Ήταν τα αθώα μου χρόνια στην τηλεόραση, για μένα ήταν ο άνθρωπος που ήξερα ότι θα ξεκινήσει η μέρα μου από αυτόν. Ο Γιώργος ήταν ένα τεράστιο σχολείο για μένα» δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.