Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ποιος θα την αντικαταστήσει στην εκπομπή αν νοσήσει με κορονοϊό

Τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας μετά την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού, σχολίασαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου.
Μάλιστα, πάνω στη συζήτηση η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως στην παραγωγή της εκπομπής υπάρχει σκέψεις για το τι ακριβώς θα γίνει αν εκείνη νοσήσει με κορονοϊό και χρειαστεί να λείψει.
Συγκεκριμένα όπως είπε η Κατερίνα, αν η ίδια βγει θετική στον κορονοϊό, αυτός που θα την αντικαταστήσει θα είναι ο Νίκος Κοκλώνης.
«Κάνουμε τεστ καθημερινά. Υπάρχει σενάριο ακόμη και αν νοσήσω εγώ. Ξέρω ότι αν νοσήσω εγώ θα έρθει ο Νίκος Κοκλώνης να κάνει εκπομπή. Κατάλαβες; Θέλετε να νοσήσω; Στο Twitter θα θέλετε, γιατί αν έρθει ο Κοκλώνης εδώ, τι δώρα θα πάρετε…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.