“Στο Survivor πήγαν άνθρωποι για τους οποίους ο κύκλος στα επαγγελματικά τους έχει κλείσει”

“Στο Survivor πήγαν άνθρωποι για τους οποίους ο κύκλος στα επαγγελματικά τους έχει κλείσει”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, παραχώρησε η Ευριδική Παπαδοπούλου.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor, αλλά και στην σχέση τους σήμερα.

«Όταν έμαθα ότι θα πάει στο Survivor τον πήρα τηλέφωνο να του ευχηθώ αλλά δεν το σήκωσε. Μάλλον ήταν στο αεροπλάνο. Βλέπω ότι τα πάει πολύ ωραία. Έχει γίνει ένα με την ομάδα εκεί και στα αγωνίσματα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Έκανα ένα tweet και είπα: “μπράβο βρε Τριαντάφυλλε σε βλέπω και τα πας πολύ ωραία με την ομάδα σου, είσαι και συμπαθητικός, τελικά μήπως σε μένα έβγαλες τον πιο πικάντικο εαυτό;”. Είναι η αρχή, δεν έχουν πεινάσει ακόμα, είναι πολλοί οι παίκτες… Εντάξει, τα 6.500 ευρώ την εβδομάδα μια χαρά αναπληρώνουν την πείνα. Έτσι είπαν! Εγώ χαίρομαι για τον Τριαντάφυλλο γιατί αυτή την περίοδο είναι κλειστά όλα τα κέντρα διασκέδασης, άνεργος θα ήταν οπότε όλο αυτό έγινε για καλό. Όλη αυτή η φασαρία για εκείνον ήταν καλό. Πήγε στο Survivor και παίρνει 6.500 ευρώ την εβδομάδα».

Στη συνέχεια η Ευριδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε αν έχει δεχτεί πρόταση να συμμετέχει στο reality επιβίωσης, ενώ έκανε και μία απρόσμενη δήλωση για τους συμμετέχοντες του Survivor.

«Πιστεύω ότι ο Τριαντάφυλλος ευνοήθηκε που πήγε στο Survivor, γιατί οι περισσότεροι που πήγαν είναι τραγουδιστές, ηθοποιοί που τώρα ο κλάδος τους ο επαγγελματικός έχει πληγεί από την πανδημία. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να δουλέψουν καλά έκαναν και πήγαν στο Survivor. Εμένα δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor και δεν θα πήγαινα να πω την αλήθεια, γιατί παγώνεις τον χρόνο δηλαδή μισό χρόνο που θα κάτσεις εκεί ή κάποιους μήνες χάνεις πολύτιμο χρόνο. Εγώ έχω τις επιχειρήσεις μου και πιστεύω ότι η πραγματική επιβίωση είναι εδώ… Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που έχει να δώσει στο επάγγελμα του, δεν θα πήγαινε στο Survivor. Ποιος πήγε στο Survivor; Άνθρωποι οι οποίοι έχει κλείσει ο κύκλος τους στα επαγγελματικά τους».