Μάγδα Τσέγκου: Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος

Μάγδα Τσέγκου: Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος

Όπως έγινε γνωστό, στο νοσοκομείο βρίσκεται η Μάγδα Τσέγκου, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή “Happy Day” της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Συγκεκριμένα η Τίνα που είχε πάρει συνέντευξη από την δημοσιογράφο, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Μάγδα Τσέγκου

«Πριν από μία εβδομάδα και κάτι, είδα μία ανάρτηση που έκανε, που έλεγε ότι θα λείψω για λίγο καιρό από τα social media και δεν θα είμαι κοντά σας. Έσπευσα να την πάρω τηλέφωνο γιατί εκκρεμούσε και η συνέντευξη και την ρώτησα τι γίνεται και ήταν λίγο πριν πάει στο γιατρό, γιατί την ταλαιπωρούσε μία ίωση.

Η ίωση αυτή εξελίχθηκε σε βαριάς μορφής πνευμονία, η Μάγδα βρίσκεται στο νοσοκομείο, μας παρακολουθεί και είναι ήδη μία εβδομάδα μέσα, ενώ δεν ξέρει πόσο θα κάτσει. Την χτύπησε στο αναπνευστικό και είχε για πάρα πολύ καιρό πυρετό, παρακολουθείται… » είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου και συνέχισε λέγοντας: «Σιδερένια! Της στέλνουμε την αγάπη μας και τα περαστικά μας και όλα θα πάνε καλά».