Στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου (Φωτογραφία)

Στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου (Φωτογραφία)

Δύσκολες στιγμές διανύει τις τελευταίες ώρες η Βέφα Αλεξιάδου, καθώς όπως έκανε γνωστό το πρωί της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στα stories της, τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι και εμφανώς καταβεβλημένη.

Ωστόσο, η γνωστή μαγείρισσα δεν έδωσε ωστόσο παραπάνω λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη.

«Παρόλο που είμαι 89 ετών κι αύριο μπορεί να πεθάνω, ακόμα κάνω σχέδια. Δουλεύω, γιατί η δουλειά είναι το καλύτερο φάρμακο και με κάνει να ξεχνιέμαι. Έχω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα, τις παραγγελίες μου, τα βιβλία μου που πάνε σε όλο τον κόσμο. Με αυτά ασχολούμαι… Νιώθω χορτασμένη από εμπειρίες.

Ταξίδεψα με τον άντρα μου χεράκι-χεράκι σε όλο τον κόσμο. Μαγείρεψα για αμέτρητους ανθρώπους, έζησα μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες. Δεν σκέφτομαι τον θάνατο. Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Είμαι ψύχραιμη για αυτό. Ως τότε θα κάνω όνειρα και ξέρω πως η ζωή δεν θα σταματήσει, όταν εγώ φύγω. Είναι πολύ παρηγορητικό αυτό, αν το σκεφτείς. Το ότι η ζωή πάντα θα συνεχίζεται», είχε πει η Βέφα Αλεξιάδου πριν από έναν χρόνο.

Θυμίζουμε πως η Βέφα Αλεξιάδου απέκτησε δύο κόρες, την Αλεξία, η οποία έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς στις 29 Οκτωβρίου 2014, και την Άντζελα, η οποία πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου 2015.