Στηβ Ντούζος: «Έπεσα σε κώμα, πέθανα»

Στηβ Ντούζος: «Έπεσα σε κώμα, πέθανα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ», παραχώρησε ο Στηβ Ντούζος.

Ο ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο, τότε που σημείωνε μεγάλη επιτυχία με τις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» μέσα από τον ρόλο του «Μπίλια» και αναφέρθηκε και στο «θάνατο» που βίωσε πριν μερικά χρόνια όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς και έπεσε σε κώμα για μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Στηβ Ντούζος εξομολογήθηκε: «Έχω πάθει τέσσερα εμφράγματα. Το χειρότερο ήταν το 2011 που έπεσα σε κώμα πάνω σε μια επέμβαση καρδιάς… Πέθανα! Δεν το βάζω όμως κάτω, μέσα μου πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα και έτσι λειτουργώ… Και γω και όλη μου η οικογένεια πιστεύουμε πάρα πολύ στον Θεό.

Η τελευταία μου σκέψη καθώς έσβηνα ήταν «Παναγία μου σώσε με». Μέχρι τότε δεν το είχα πει ξανά. Όταν ξύπνησα μετά από τρεις μέρες στην εντατική, αισθάνθηκα ένα σφίξιμο στο στήθος σαν να μου είπε πως μου δίνει άλλη μια ευκαιρία».

Ενώ όσο για τη σχέση που έχει με τους συμπρωταγωνιστές του από τις ταινίες που τον καθιέρωσαν στον χώρο είπε: «Δεν μιλάω με κανέναν από τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στις ταινίες. Ούτε τότε ούτε και τώρα. Δεν τα βρίσκαμε με κανέναν. Αυτοί μαζεύονταν και διάβαζαν Ρίτσο και έπαιζαν Σαββόπουλο, ενώ εγώ καβάλαγα τη μηχανή και πήγαινα στην παραλία για γκόμενες».