Στέλιος Ρόκκος: «Δεν θέλω να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση»

Στέλιος Ρόκκος: «Δεν θέλω να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση»

Στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σταμάτη Γονίδη σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο τραγουδιστής κατά τη διάρκεια των δηλώσεων δεν θέλησε να απαντήσει σε ερώτηση που δέχτηκε για την απώλεια του αδελφού του.

«Δεν νιώθω ότι επιστρέφω στα μουσικά δρώμενα, γιατί δεν έφυγα ποτέ. Γυρνάω από Θεσσαλονίκη μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Διονύση Σχοινά. Έρχομαι να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε τέτοια ερώτηση, ευχαριστώ πολύ», είπε ο Στέλιος Ρόκκος και πρόσθεσε:

«Εάν ήταν κατάλληλη παρέα και τα ανάλογα χρήματα, ευχαρίστως θα καθόμουν στην καρέκλα του κριτή κάποιου talent show. Η σάτιρα δεν χωράει στους στίχους των τραγουδιών γιατί τώρα είμαστε σε μία “χούντα” που απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εμείς εδώ δεν θα πούμε τίποτα που θα κάνει τον Πορτοσάλτε να ενοχληθεί».

Όσο για την Μαρίνα Σάττι και τη Eurovision, ο Στέλιος Ρόκκος απάντησε: «Είναι μία απίστευτη τύπισσα, ταλαντούχα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Θα πρέπει να επιβάλλεται να πηγαίνουν με ελληνικό τραγούδι στην Eurovision. Δεν ταιριάζω πια στην Eurovision. Είναι ένα πάρτι που έχει να κάνει με νεότερες γενιές. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για την Eurovision».