Κώστας Χατζής: «Οι γιοι μου έκαναν φυλακή, επειδή είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά»

Κώστας Χατζής: «Οι γιοι μου έκαναν φυλακή, επειδή είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, βρέθηκαν ο Κώστας Χατζής μαζί με την κόρη του, Δανιέλα βρέθηκαν.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρατσισμό που βίωσε η οικογένειά του ενώ αποκάλυψε πως οι γιοι του έκαναν φυλακή.

«Δεν κοιτούσα πότε είμαι χαρούμενος ή πότε είμαι πικραμένος για να γράψω ένα κομμάτι, αλλά ήξερα ότι στη ζωή μου πρέπει να γράψω ένα είδος που θα αναφέρω τα ανθρώπινα δικαιώματα και καθήκοντα. Να καταγγείλω την πολιτεία με σεβασμό και να λέω και ρομαντικά τραγούδια», ανέφερε ο Κώστας Χατζής.

Ενώ στη συνέχεια ο ίδιος περιέγραψε: «Όταν ήρθα εδώ, ήταν πολύ δύσκολη η ζωή μου. Όταν ήρθα εδώ, ακόμα κι η φυλή μου είχε πρόβλημα με εμένα, επειδή δεν γεννήθηκα μέσα στη φυλή. Γεννήθηκα κοντά σε Έλληνες. Εγώ ήμουν και στους φτωχούς, άρα ήμουν υποάνθρωπος. Όταν ήρθα εδώ, θέλησα να μάθω για τη φυλή μου, γιατί είναι τόσο παθητική. Όταν πήγα σε αυτούς, δεν με δεχόντουσαν. Δεν ήξερα και τη γλώσσα κι έλεγαν “εσύ έχεις μεγαλώσει με τους άσπρους, άρα δεν μας νιώθεις”».

«Οι γιοι μου έχουν κάνει φυλακή, επειδή είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά», αποκάλυψε ο Κώστας Χατζής.