Στέλιος Παρλιάρος για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Το παιδί θα παντρευτεί και θα θεωρούν ότι είναι δικό μου»

Στέλιος Παρλιάρος για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Το παιδί θα παντρευτεί και θα θεωρούν ότι είναι δικό μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1», βρέθηκε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο pastry chef μεταξύ άλλων θέλησε να δώσει ένα τέλος στα διάφορα σενάρια γύρω από την σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Το είπα και σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ότι το παιδί του Φώτη θα παντρευτεί και θα θεωρούν ότι είναι δικό μου», ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος.

«Με τον Φώτη είμαστε πολύ φίλοι και γίναμε από την εκπομπή “Σαν το σπίτι σας” πριν 22 χρόνια. Κάναμε και κάνουμε πολλή παρέα, έτυχε ο Φώτης να κάνει το παιδί και με γεια του και χαρά του. Επειδή τους ήρθε ότι με ένα σεφ είναι ο Φώτης κ.λ.π. κι είπαν ποιος είναι αυτός ο σεφ; Ο Παρλιάρος. Αν θα γκουγκλάρεις τώρα αμέσως κάτω από τον Φώτη είναι Παρλιάρος», ανέφερε ο pastry chef μίλησε για την πρώτη γνωριμία με τον Φώτη Σεργουλόπουλο όταν συνεργάστηκαν μαζί στην πρωινή ζώνη του Mega.

Ενώ στη συνέχεια ο Στέλιος Παρλιάρος δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για την προσωπική του ζωή: «Το διαχειρίστηκα πολύ ψύχραιμα και πολύ καλά. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο κολλητός κι επειδή είναι κι αυτός στην τηλεόραση πρέπει να είναι μαζί το παιδί. ‘Ελεος. Μπαίνουν στην προσωπική σου ζωή, που εγώ δεν δίνω δικαιώματα».