Στέλιος Χανταμπάκης: «Τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο πρώτο Survivor, δεν ήμουν…»

Στέλιος Χανταμπάκης: «Τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο πρώτο Survivor, δεν ήμουν...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το reality επιβίωσης μίλησε για την συμμετοχή του εξηγώντας πως στο πρώτο Survivor τα έκανε «σαν τα μούτρα του».

«Τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο πρώτο Survivor, δεν ήμουν έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν πρωτόγνωρο, κάποιοι πιστεύαμε ότι είναι μόνο η επιβίωση αγωνιστικά. Τελικά, καταλάβαμε ότι δεν ισχύει αυτό» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης και πρόσθεσε: «Στο Nomads, όταν κέρδισα, ήμουν μόνος μου και κέρδισα αγωνιστικά».

«Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καλύτεροι στο Survivor είναι και στο reality και στο αγωνιστικό κομμάτι. Γι’ αυτό έκατσαν παραπάνω και στα δικά τους Survivor και τώρα. Δεν κοιτάζουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο πως να αντέξεις αυτά που γίνονται», παραδέχτηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Στο All Star μπήκα με την ίδια ταμπέλα, είπα: ας με κρίνει ο κόσμος. Έκανα μία συζήτηση με τη γυναίκα μου, με τι μούτρα θα ξαναμπώ. Ό,τι και να έκανα ο κόσμος θα έλεγε ότι είμαι ηθοποιός και υποκρίνομαι. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να φτιάξεις την εικόνα σου με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ, προσωπικά, δεν ήξερα τι να κάνω» είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Μπαίνοντας στο All Star και στο Nomads υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα δεθώ συναισθηματικά με κανέναν. Μπορεί να μη μπήκα αγωνιστικά έτοιμος αλλά μπήκα προετοιμασμένος στο ότι δεν θα επηρεαστώ ψυχολογικά στο εάν ένας παίκτης με πολεμήσει. Άλλωστε, δεν είναι οι ίδιοι χαρακτήρες έξω, εκεί γνωριζόμαστε», συμπλήρωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.