Στέφανος Τσιτσιπάς για την τραγωδία στα Τέμπη: «Η καρδιά μας πονάει»

Στέφανος Τσιτσιπάς για την τραγωδία στα Τέμπη: «Η καρδιά μας πονάει»

Παγωμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις στην ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Ενώ τα social media έχουν πλημμυρίσει με εικόνες από τη στιγμή του δυστυχήματος, με τους περισσότερους να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες.

Μάλιστα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρακολουθώντας τα τραγικά αυτά γεγονότα, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες που έχασαν κάποιων δικό τους από το δυστύχημα αυτό.

«Αγαπημένοι μου Συνέλληνες,

Σήμερα ξυπνήσαμε με τα τραγικά νέα για τη σύγκρουση των τρένων που μας άφησε όλους σοκαρισμένους και στεναχωρημένους.
Η καρδιά μας πονάει για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή τη φρικτή τραγωδία. Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε αυτούς και στεκόμαστε στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η απώλεια ανθρωπίνων ζωών δεν είναι ποτέ κάτι που μπορείς να κατανοήσεις και να αποδεχτείς με ευκολία και είναι ακόμα πιο επώδυνο όταν συμβαίνει στην ίδια σου τη χώρα. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να ενωθούμε ως έθνος και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.

Καθώς θρηνούμε για τις απώλειες, ας πάρουμε ένα λεπτό να αναλογιστούμε τη σημασία των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών. Σήμερα, στεκόμαστε μαζί ως έθνος, ενωμένοι στο πένθος και αποφασισμένοι να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ας τιμήσουμε τις αναμνήσεις εκείνων που χάθηκαν με το να σταθούμε μαζί με αγάπη, συμπόνια και δύναμη», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.