Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν φταίει η Πάουλα που δεν κέρδισα, με κάνει να…»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν φταίει η Πάουλα που δεν κέρδισα, με κάνει να…»

Συνέντευξη στην AS, παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν από τον αποκλεισμό του από το Mallorca Open.

Μάλιστα, σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που πρόβαλε η εκπομπή «Το Πρωινό», ο κορυφαίος Έλληνας εξήγησε πως δεν φταίει η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα για τις ήττες του τονίζοντας ότι τον εμπνέει.

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην είναι εύκολο στην αρχή λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ και του τι συνεπάγεται, επειδή ο κόσμος μιλάει. Αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία. Είναι αναπόφευκτο, θα γίνει. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείς, αλλά τώρα είναι πολύ ωραίο να συνηθίζεις κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει ξαναγίνει. Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που κατανοεί περισσότερο από όλους είμαι τόσο τυχερός που είμαι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα να το κατακτήσουμε μαζί στόχους θέλω να είναι μία όμορφη ζωή μου όμορφες αναμνήσεις και θαυμάζω πολύ αγαπημένη παίκτρια. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Όταν παίζει βλέπω τον εαυτό μου, υπάρχουν πολλά πράγματα που τη βλέπω να κάνει στο γήπεδο και θα έκανα και εγώ. Είναι πολύ σπάνιο να υπάρχει παίκτης στην άλλη πλευρά για τον οποίο μπορώ να μιλήσω έτσι. Με εμπνέει. Με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις. Με παρακινεί να γίνω καλύτερος. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισα πολλά ματς, αλλά δεν φταίει αυτή. Το συζητάμε. Όταν είμαι στο κορτ, είναι δική μου ευθύνη» πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Επίσης ο τενίστας εξομολογήθηκε: «Δουλεύω με ψυχολόγους πολλά χρόνια, με τον ίδιο από τα 14 μου. Μερικές φορές μπορεί να είναι υπερβολικό να το κάνω σε πολύ τακτική και σταθερή βάση».