Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Σταύρος Ζαλμάς.
Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την περίοδο που έγραφαν για τον ίδιο και το AIDS, μετά τον θάνατο του φίλου και συνεργάτη του, Αλέξη Μπίστικα από AIDS.
«Η δημοσιογραφία έχει μεγάλη αλητεία μέσα στης. Όταν τραβάς τα φώτα πάνω σου, αν πέσεις στα χέρια κάποιων αλητών, θα γράψουν αλητείες. Δεν αντέδρασα τότε, γιατί είχα τα μυαλά πάνω από το κεφάλι. Τώρα θα τους είχα κάνει μία μήνυση και θα έπαιρνα πολλά χρήματα.
Αξίζει να ασχοληθείς όταν ξαφνικά η ποιότητα της ζωής σου αλλάζει ριζικά λόγω του ότι κάποιοι γράφουν ψέματα για εσένα. Μου άλλαξε η ζωή. Το AIDS εκείνα τα χρόνια ήταν κοινωνική πανούκλα, άλλαξε ριζικά η ζωή μου έγινε ζημιά και στην προσωπική και στην επαγγελματική μου ζωή» είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.
Ενώ μιλώντας για τον Αλέξη Μπίστικα, ο Σταύρος Ζαλμάς αποκάλυψε: «Εγώ είχα ένα σπίτι μεγαλούτσικο και ο Αλέξης νοίκιαζε ένα δωμάτιο σε αυτό για τις περιόδους που γυρνούσε από την Αγγλία, εκεί σπούδαζε. Αυτή ήταν η συγκατοίκηση. Κάποια στιγμή χτύπησε η πόρτα, τον είδα μπροστά μου και είπα: “εδώ συμβαίνει κάτι πολύ κακό”. Με το που τον είδα. Το παιδί αυτό αν ζούσε θα έφτανε πάρα πολύ ψηλά, είχε τεράστιο ταλέντο και πολυσχιδές. Μαζευτήκαμε οι φίλοι και κουβεντιάσαμε την περίπτωση αυτή και τον οδηγήσαμε στους γιατρούς όπου και διεγνώσθη. Ο ίδιος ήταν λίγο αρνητικός. Δεν ήθελε να κάνει τέχνη για τους λίγους, αλλά για τους πολλούς».













