Σταύρος Ζαλμάς για “Άγγιγμα Ψυχής”: «Ήταν δύσκολο να κυκλοφορώ στο δρόμο»

Σταύρος Ζαλμάς για "Άγγιγμα Ψυχής": «Ήταν δύσκολο να κυκλοφορώ στο δρόμο»

Το νέο επεισόδιο της εκπομπής «ΑΝΤ1 Flashback», ήταν αφιερωμένο στους Ζεν Πρεμιέ των 90’s και ανάμεσα σε αυτούς είναι χωρίς αμφιβολία και ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής» του ΑΝΤ1 τη σεζόν 1998-1999, μίλησε στην εκπομπή και θυμήθηκε όσα έζησε εκείνη την εποχή.

«Ήμουν νέος, ήμουν όμορφος και υπηρετούσα αυτό το είδος με επιτυχία», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς και πρόσθεσε: «Το σίριαλ αυτό έγινε το 1998, αλλά δεν έχω παίξει στη ζωή μου μόνο τον νεαρό όμορφο άνδρα που ερωτεύεται. Έχω εμπλακεί και σε άλλου είδους ιστορίες».

«Είναι μια σκηνή που έχω πάει ένα ταξιδάκι με το ιστιοπλοϊκό που είχε η οικογένεια. Ο Χριστόφορος (σ.σ. Παπακαλιάτης) είχε ξεχάσει ένα σκοινί, που έφυγε από τη θέση του και αναγκάστηκα και ανέβηκα στο κατάρτι. Εγώ είμαι, δεν βάλαμε κασκαντέρ. Ανέβηκα στο κατάρτι με το σκάφος να ταξιδεύει», συμπλήρωσε ο Σταύρος Ζαλμάς για μια από τις πιο δύσκολες σκηνές της σειράς.

«Ήταν δύσκολο να κυκλοφορώ στο δρόμο. Είχε όντως η προσωπική μου ζωή τραυματιστεί, ως πολύ ομολογώ…», πρόσθεσε ο Σταύρος Ζαλμάς.