Σταύρος Σβήγκος: «Ο δάσκαλός μου στην Α’ Δημοτικού με χτύπαγε για να…»

Σταύρος Σβήγκος: «Ο δάσκαλός μου στην Α’ Δημοτικού με χτύπαγε για να...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος με αφορμή το ρόλο του στη σειρά “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”.

Ο Σταύρος Σβήγκος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία θα πάει στην Εύβοια με την καντίνα που διατηρεί εδώ και χρόνια.

«Είναι ο παράδεισός μου. Περιμένω πώς και πώς να τελειώσω με τις υποχρεώσεις μου για να πάω εκεί. Να περπατήσω ξυπόλητος στο χώμα, να γειωθώ, να ηρεμήσουν τα αυτιά μου. Η φύση για μένα είναι το α και το ω… Γίνομαι έξαλλος όταν βλέπω ανθρώπους να παραβιάζουν τη φύση» εξομολογήθηκε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Ζω μόνος στο σπίτι. Αυτόνομος ήμουν πάντα και αυτόνομος παραμένω. Και βοηθητικός με όλους» πρόσθεσε ο ηθοποιός για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του το διαζύγιο.

«Έχω υπάρξει παρών σε κακοποιητικό συμβάν, σε ρατσιστικό συμβάν. Δε μπορώ να το επιτρέψω. Δε μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και κανείς δε θα έπρεπε» είπε ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος αποκάλυψε πως ως μπαμπάς του αρέσει να περνά αρκετό χρόνο με τον γιο του.

Ενώ παραδέχτηκε πως ως παιδί ήταν ζωηρός και αποκάλυψε ότι στην Α’ Δημοτικού ο δάσκαλος τον χτύπαγε για να μάθει να γράφει με το δεξί χέρι.

«Ο δάσκαλός μου στην Α’ Δημοτικού με χτύπαγε για να μάθω να γράφω με το δεξί χέρι γιατί έγραφα με το αριστερό. Φυσικά από αντίδραση συνέχισα να γράφω με το αριστερό. Με χτυπούσε μέχρι που το είπα στον μπαμπά μου και ήρθε και “καθάρισε”» είπε ο Σταύρος Σβήγκος.