Σταμάτης Μαλέλης πρώτη φορά για τον γάμο του: «Βρήκα μια…»

Σταμάτης-Μαλέλης-1-250x250.png

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, παραχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega, μεταξύ άλλων μίλησε για τα δύσκολα που περνάει η χώρα, τις πολιτικές εξελίξεις και την ελληνική τηλεόραση, όπως επίσης και για τον γάμο του, ο οποίος έγινε το φετινό καλοκαίρι ανήμερα των γενεθλίων του.

«Νομίζω έβαλα περισσότερο πάθος στη δουλειά μου, δούλεψα πάρα πολύ. Βεβαίως όμως μου άρεσε και να ζω. Γιατί να φοβηθώ τον γάμο; Βρήκα μια υπέροχη σύντροφο και αποφασίσαμε να ζήσουμε μαζί. Προσπάθησα να το κρατήσω όσο μπορούσα μακριά από τις κάμερες αλλά τελικά όταν πήγα στην Νάξο κάποιοι φίλοι μου έκαναν μια έκπληξη. Τι να κάνω; Ανήμερα των γενεθλίων μου παντρεύτηκα» αποκάλυψε ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Στη γυναίκα μου αγαπάω την καθαρότητά της, την κουλτούρα της, την ευγένειά της. Είναι μια αρχόντισσα και αυτό μου αρέσει πάνω της» εξομολογείται ο ίδιος.

«Αυτό που νιώθω όταν πάω να δω το εγγονάκι μου είναι τρέλα. Δεν το περίμενα να το νιώσω αυτό. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Η κόρη μου είναι μια πολύ καλή μάνα, έδειξε μεγάλη ωριμότητα τώρα με το παιδί. Σαν να μεταμορφώθηκε» ανέφερε ο Σταμάτης Μαλέλης.