Σταμάτης Μαλέλης: «Έχω ξεπεράσει το τέρας της κατάθλιψης, έκανα βουτιά μέσα μου για να καθαρίσω από τα σκουπίδια»

Σταμάτης Μαλέλης: «Έχω ξεπεράσει το τέρας της κατάθλιψης, έκανα βουτιά μέσα μου για να καθαρίσω από τα σκουπίδια»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, μεταξύ άλλων μίλησε για την εγγονή του και την τρέλα που της έχει αλλά και το «τέρας της κατάθλιψης».

«Η εγγονή μου είναι 20 μηνών και με τρελαίνει, έχω πάθει ένα απίστευτο κόλλημα, είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και νομίζω ότι όλοι οι παππούδες το ίδιο λένε. Πριν από λίγες μέρες έβαλα στην εγγονή μου ένα βίντεο στο κινητό μου και κάποια στιγμή ένιωσα να πιάνει το δάχτυλο μου για να πάει σε άλλο βίντεο. Η εγγονή μου βλέπει στην τηλεόραση πράγματα που έχουν κίνηση, κάθεται αφοσιωμένη, αυτά που προσπαθούσε να αλλάξει και στο κινητό είναι τα στατικά.

Η κόρη μου, Δέσποινα, είναι μία υπέροχη μάνα, είναι πολύ καλά και καταφέρνει να συνδυάζει το παιδί και τη δουλειά, δεν την έχω ξαναδεί καλύτερα. Ζορίζομαι πολύ καμία φορά, μου λείπει, ακόμη και στη σύσκεψη, βάζω τη φωτογραφία της εγγονής μου και αμέσως χαμογελάω, λάμπω», ανέφερε ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Νιώθω ότι έχω ξεπεράσει το τέρας της κατάθλιψης, έχω προχωρήσει, έκανα βουτιά μέσα μου για να καθαρίσω την καμινάδα από τα σκουπίδια, να διώξω την ματαιοδοξία. Επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν πισωγυρίσματα με την κατάθλιψη, θέλω να τους πω ότι η μάχη είναι συνεχής με τον εαυτό μας. Το χειρότερο που υπάρχει και μπορεί να ρίξει τους ανθρώπους στην κατάθλιψή είναι η ματαιοδοξία, η οποία είναι ένας εφιάλτης και πρέπει να τον νικήσουμε. Πονάει η ψυχή σου και δεν πας στο γιατρό; Είναι δυνατόν επειδή κάποιοι από τον περίγυρο μπορεί να πουν ότι τρελάθηκες; Θα τους κάνεις τη χάρη να υποφέρεις;», εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης.