Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τζένη Μπαλατσινού: “Κινδύνεψε πάρα πολύ…”

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Τζένη Μπαλατσινού: "Κινδύνεψε πάρα πολύ…"

Όπως έχει γίνει γνωστό, ανήμερα των Χριστουγέννων η Τζένη Μπαλατσινού έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

Ο Κικίλιας junior που χαίρει άκρας υγείας, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! θα βαφτιστεί Παναγιώτης – Αντώνιος.

«Το πρώτο του όνομα θα είναι Παναγιώτης για να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια, ενώ το δεύτερο προκύπτει από ένα, άγνωστο μέχρι σήμερα, τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου που βρίσκεται μέσα στο μοναστήρι του Ευαγγελισμού στην Πάτμο» έγραψε το περιοδικό.

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο δημοσίευμα στην εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως η Τζένη Μπαλατσινού είχε μια πολύ δύσκολη γέννα, στην οποία μάλιστα κινδύνεψε.

«Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν περάσει τα πολύ δύσκολα, τα έχουν αφήσει πίσω τους και τους αξίζει κάθε ευτυχία. μου έλεγε ένας φίλος που τους ξέρει πολύ καλά πως όντως η Τζένη κινδύνεψε πάρα πολύ και έκανε τον Υπουργό Υγείας να φοβηθεί κάποια στιγμή για το αν όλα θα πάνε καλά. Αλλά επειδή και η Τζένη είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει στον Θεό όλα πήγαν καλά και θέλει να εκπληρώσει το τάμα της» είπε η Σταματίνα.