Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο του πατέρα της: «Με κοίταξε και μου είπε γιατί βασανίζεσαι;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο του πατέρα της: «Με κοίταξε και μου είπε γιατί βασανίζεσαι;»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμα-δες» της Ζωής Κρονάκη, βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της καθώς και την τηλεοπτική της διαδρομή.

«Tο γεγονός ότι όλα ήρθαν αργά, σταθερά, με σωστά βήματα και πέρασα από όλα τα στάδια στη δουλειά, νομίζω ότι με έχει βοηθήσει ώστε να πατάω πολύ γερά στα πόδια μου και να νιώσω πως ότι έχει έρθει στη ζωή μου, μπορώ να το ζήσω και να το κρατήσω χειροπιαστά. Μπορείς να ονειρεύεσαι ότι καλύτερο θέλεις για τον εαυτό σου. Από κει και πέρα με προσπάθεια, επιμονή και σωστά βήματα μπορείς να τα καταφέρεις», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολο όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Καθόλου. Σκέφτομαι εκείνη την εποχή αλλά η μαμά μου ήταν ένας δυναμικός άνθρωπος, τόσο ώστε να μην θυματοποιηθεί και να μείνει πείσω και να μεμψιμοιρεί. Θυμάμαι πως αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της και ας μην είχε πάρα πολλά χρέη. Ήταν δύσκολο για εκείνη γιατί δεν είχε πλήρη εικόνα του τι συνέβαινε. Εμάς προσπάθησε να μας εμψυχώσει και να μας αφήσει να μπούμε στη διαδικασία πως θα συνεχίσουμε τις σπουδές μας».

«Σίγουρα λοιπόν η απώλεια δεν ήταν εύκολο αλλά αυτός είναι και ένας λόγος του ισχυρού δεσμού μας με την μητέρα και τις αδελφές μου. Είμαστε πολύ δεμένες η μία με την άλλη και δόξα τον Θεό νομίζω ότι τα καταφέραμε. Όταν χάνεται ένας άνθρωπος ξαφνικά είναι πολύ σκληρό πράγμα. Αυτό το αιφνίδιο του θανάτου έπρεπε να διαχειριστούμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Επειδή πιστεύω στον Θεό και τις υπερβατικές εμπειρίες, καλύφθηκα όταν είδα τον μπαμπά μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να ακούσω. Αυτό συνέβη σχετικά σύντομα από όταν έφυγε.

Δεν ήξερα αν ξέρει πόσο τον αγαπώ γιατί έφυγε βιαστικά και δεν πρόλαβα να του μιλήσω. Είχε έρθει, λοιπόν, στον ύπνο μου τότε, το θυμάμαι σαν τώρα το όνειρο, ήμασταν στο αυτοκίνητο και εκείνος οδηγούσε, εγώ ήμουν πίσω με την αδελφή μου, γυρνάει με κοιτάει και μου λέει «γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς». Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα» συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.